ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ
_________________________________________________________________________

Image

Το  Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού κάνει θερμή έκκληση στα μέλη του, στους φίλους του και γενικότερα στο χριστεπώνυμο πλήρωμα,  να συνεισφέρουν οικονομικά στο μέτρο των δυνατοτήτων του καθενός ,  στο ταμείο των συνεργαζομένων φορέων για αποπεράτωση του  Ιερού Ναού  Αποστόλου Ανδρέα στο  Παλέρμο της Σικελίας.

​Προσδοκούμεν ότι και με τη δική σας  ευγενή εισφορά  θα  θα ξεκινήσει ο εξοπλισμός του ναού με στόχο τον επόμενο Οκτώβριο να τελεσθούν τα εγκαίνια.

​Είμαστε βέβαιοι ότι η λειτουργία του εν λόγω ναού ως εκκλησιατικού και πνευματικού Ελληνορθόδοξου κέντρου στη Σικελία,  θα αποτελέσει το εφαλτήριο  για δυνατό ξεκίνημα διάδοσης των αξιών της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού  στην Κάτω Ιταλία και την θωράκιση των Ελληνόφωνων  χωριών της Καλαβρίας και  γενικότερα της περιοχής της Μεγάλης  Ελλάδας. [MAGNA  GRECIA ]

Στο πλαίσιο της προσπάθειας  μας αυτής, επιδιώκουμε  να  συμβάλουμε  αποφασιστικά στη  συντελούμενη κινητοποίηση για να  ξαναζωντανέψουν  τα Ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας   [τα οποία  δυστυχώς, σιγά – σιγά σβήνουν ] κρατώντας ε άσβεστο  τον   αμύθητης αξίας  πολιτισμό  που κουβαλούν  για πολλούς αιώνες  οι  Ελληνόφωνες   οι οποίοι  στην ταυτότητα είναι Ιταλοί αλλά στην ψυχή, ΕΛΛΗΝΕΣ ! 

​Πιστεύουμε ότι με τη δική σας συμβολή,  θα  προσδώσουμε πνοή στους Ελληνόφωνες αδελφούς μας ανοίγοντας το δρόμο τςη Ελληνικής και Ορθόδοξης αναγέννησης  στη  Μεγάλη Ελλάδα, με την  Ελληνική ιστορία τριών χιλιάδων ετών και τα θαυμαστά πολιτισμικά έργα, αφειδώλευτη  προσφορά  στην  ανθρωπότητα.

ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Για τις εισφορές σας , παρακαλούμεν όπως επικοινωνείτε με τον Ταμία  Σταύρο  Συκοπετρίτη 99 434345   ή τον  Γενικό Οργανωτικό  Σωτήρη  Βαρνάβα  99 693594

Για κάθε  εισφρά θα παρέχεται απόδειξη.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Λευκωσία   ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

META THN FOTO

Ελληνόφωνες ης Καλαβρίας   στην  παραλιακή πόλη Μπόβα Μαρίνα  χορεύουν  την παρδοσιακή  ΤΑΡΑΝΤΕΛΑ.