ΓΕΝΙΚΗ – ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
___________________________________

 Πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου στο οίκημα Τέχνης Δρώμενα στον Στρόβολο, στην παρουσία του Εγκεκριμένου Ελεγκτή  Γρηγόρη Δημητρίου, η Γενική – Καταστατική Συνέλευση με θέματα, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 2018 και  ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.


 Ύστερα από  εποικοδομητικό διάλογο, εγκρίθηκε ομόφωνα,  τόσο η Οικονομική  Έκθεση 2018, όσο και το νέο Καταστατικό.  
 

Ο Ταμίας Σταύρος Συκοπετρίτης ανέλυσε τα οικονομικά στοιχεία κι απάντησε  σε ερωτήσεις που υποβλήθηκαν.  Ο πρόεδρος  Ξενής  Χ. Ξενοφώντος  έδωσε διευκρινίσεις σε θέματα που ηγέρθησαν τονίζοντας ότι τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει   εκστρατεία   για ενεργότερη συμμετοχή των μελών στα δρώμενα και  γενικότερα τις εκδηλώσεις  που διοργανώνουμε είτε μόνοι μας , είτε σε συνεργασία με άλλους κοινωνικούς φορείς.  Ο αντιπρόεδρος Μίμης Θεοδότου εισηγήθηκε όπως  οι συνδρομές των μελών εισπράττονται μέσω  ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ  ΕΝΤΟΛΗΣ   [ standing order]. 

Eπίσης, ο αντιπρόεδρος επεξήγησε τις  προτεινόμενες αλλαγές στο Καταστατικό έτσι ώστε να συνάδει με τη νέα νομοθεσία που ψήφισε η Βουλή. Το τελικό κείμενο του Καταστατικού θα  δημοσιευτεί  στην ιστοσελίδα μας και θα υποβληθεί  σύντομα στον Έπαρχο  για έγκριση. 
 

Καλούνται τα ΜΕΛΗ να καταβάλουν  χωρίς καθυστέρηση την ετήσια συνδρομή τους για το 2018 προκειμένου να ΜΗΝ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ, όπως ορίζει η νέα νομοθεσία.
 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Λογαρασμού 10047- 40 – 15224 - 4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Στην απόδειξη της κατάθεσης να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του μέλους.
 

Για ηλεκτρονικές καταθέσεις  ΙΒΑΝ CY 87007047100000000040154205