ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑ 2020
____________________

Στην παρουσία μελών και φίλων,  κόψαμε στις 4 Φεβρουαρίου 2020 τη Βασιλόπιττα  του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΙΕΠ,  ευχόμενοι  ο νέος χρόνος να φέρει την πολυπόθητη  Λευτεριά στη μαρτυρική Κύπρο  και τις αλύτρωτες  Ελληνικές πατρίδες.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης  10 χρόνων από την Ιδρυτική Συνέλευση  μας στις  4 Φεβρουαρίου 2010, ο πρόεδρος  Ξενής Χ. Ξενοφώντος  ανακοίνωσε σειρά  σημαντικών εκδηλώσεων στο τρέχον και το επόμενο έτος ,  τονίζοντας  πως ο αγώνας για επικράτηση των αρχών του Ελληνικού Πολιτισμού, την  εθνική δικαίωση της Κύπρου και την αναγέννηση της Ελλάδος,  συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα.

Στην πρώτη του  δεκαετία , το ΙΕΠ με  σταθερά και  μικρά βήματα καταξιώθηκε στη συνείδηση των  συμπατριωτών μας ως ένας  ανιδιοτελής και υπερκομματικός  οργανισμός  που αγωνίζεται για  τον πολιτισμό, τον άνθρωπο,  την Κύπρο,  την Ελλάδα και  τον απανταχού Ελληνισμό. Μέλη  και  στελέχη  ανανεώνουμε την υπόσχεση να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά  ενωμένοι και ομόψυχοι για επικράτηση των  πανανθρώπινων αξιών.  Το 2010 αποτελεί εφαλτήριο για άλματα στην πολύπλευρη δράση μας.  Όσοι πιστοί προσέλθετε ....